Ons Assortiment

Het assortiment van TSM International bestaat uit vloeibare mineralen (ELM), vaste mineralen (ESM) en diverse producten voor een melkveehouderij.

ELM zijn vloeibare mineralenmengselen welke door melkveehouders via een doseersysteem worden toegevoegd aan het drinkwater, of aan de mengwagen. Middels deze werkwijze kan er beter voldaan worden aan de hoge mineralenbehoefte van uw hoogproductieve melkvee.

Naast de ELM mineralen levert TSM International ook ESM mineralen, de droge mineralenmengsels, en nog meer specialistische producten voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld kalvermelkvoeders of producten ter voorkoming van slepende melkziekte en kalfziekte bij melkvee.

Klik hieronder op de productgroep voor meer informatie.

ELM Mineralen

ELM mineralen zijn vloeibare mineralen voor melkvee met daarin onmisbare mineralen, vitamines en spoorelementen welke uitsluitend voordelen bieden, zoals een optimale benutting en een beter welzijn van het melkvee. ELM mineralen worden aan het drinkwater toegevoegd door middel van een doseerpomp, of aan de mengwagen.

Binnen de groep ELM mineralen vindt u al onze vloeibare mineralen voor melkvee. De ELM mineralen zijn standaard verkrijgbaar in 1.250 kg en 250 kg. Klik hieronder als u meer wilt weten over ons assortiment aan vloeibare mineralen voor melkvee.

ESM Mineralen

ESM mineralen zijn vaste (droge) mineralen voor melkvee en vaak een noodzakelijke aanvulling op het basisrantsoen door het steeds armer worden van de grond. ESM mineralen zijn gericht op een bepaalde problematiek in een melkveebedrijf. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een verminderde melkproductie, vruchtbaarheid en/of klauw problemen.

Binnen de groep ESM mineralen vindt u al onze vaste mineralen voor melkvee. De ESM mineralen kunnen in verschillende hoeveelheden worden geleverd, afgestemd op uw rantsoen. Klik hieronder als u meer wilt weten over onze vaste mineralen.

Melkvee Producten

Naast de levering van mineralen voor melkvee biedt TSM International allerlei gespecialiseerde producten voor melkvee ter ondersteuning bij de bedrijfsvoering van een melkveehouderij. Hierbij kunt u denken aan likstenen, drinkbakken, kalfsspenen, melkziektedrank en andere gerelateerde producten voor melkvee.

Stel direct uw vraag

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

TSM iNSIGHT

klik hieronder om in te loggen op het TSM iNSIGHT portaal
INLOGGEN