TSM iNSIGHT

TSM iNSIGHT is een online rantsoen berekeningsprogramma voor melkveehouderijen, aangevuld met mooie tools om uw rantsoenen te beheren en tezamen met de gerealiseerde melkproductie te evalueren.

Voor alle klanten van TSM International is het gebruik van TSM iNSIGHT geheel gratis! Net als de consultancy gerelateerd aan het verhogen van de melkproductie en het verbeteren van het dierwelzijn. Wij begeleiden u waar gewenst. Bij het aanpassen van rantsoenen, bij het bepalen van de voedingswaarde van uw voerkuil of het adviseren in alle overige aan melkvee gerelateerde producten.

Bent u nog geen klant?

Dan kunt u al vanaf €49 per maand gebruiken maken van TSM iNSIGHT.

Wij helpen u met het opstellen en invoeren van een rantsoen en zullen het programma met diverse tools persoonlijk met u doornemen. Vanuit onze support afdeling helpen wij u natuurlijk graag met a uw vragen.

Heeft u behoefte aan consultancy of wilt u gebruik maken van een van onze andere diensten? Op aanvraag versturen wij u graag de geldende prijslijst.

Rantsoen Berekenen

Met TSM iNSIGHT heeft U altijd direct inzicht in de verschillende rantsoenen en kunt u ze eenvoudig beheren.

Melkproductie Koe

Met TSM iNSIGHT krijgt u rechtstreeks toegang tot uw voerkosten in verhouding tot de gerealiseerde melkproductie.

TSM iNSIGHT portaal

In TSM iNSIGHT kunt u uw rantsoen beheren, krijgt u toegang tot rapportages en diverse andere handige tools voor melkveehouderijen.

Stel direct uw vraag

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

TSM iNSIGHT

klik hieronder om in te loggen op het TSM iNSIGHT portaal
INLOGGEN